kelet-afrika közelebbről

a habub egyfajta homokvihar, ami többek között szudánban is megfigyelhető.

Címkék

Megvan a dátum

2008.09.25. 17:09 - fehér emi

UPDATE: Nos hát itt volt egy kép a leendő vízumom másolatáról. Tudván, hogy milyen _ellenséges és csalárd_ világban élünk, egyesek szerint meggondolatlan lépés volt azt itt publikálnom. Mivel nem akarom ezt a missziót még a legcsekélyebb mértékben sem aláásni, hagytam magam meggyőzni, és levettem a képet.

Itt lehet, hogy nem mutat olyan jól a szudáni vízumom, amilyen jól majd - remélhetőleg - az útlevelemben fog. Magyarországi nagykövetség hiányában ezt a papírt kell majd lobogtatnom a kartúmi repülőtéren, amikor megérkezem. Egy szombaton.

Ami addig hátravan, az az apró-cseprő, de annál lényegesebb holmik beszerzése. A moszkítóháló már megvan, kanálgép, hálózsák, termosz és fejlámpa eddig is kéznél volt, de kellene még egy minimum 30 % hatóanyag-tartalmú szúnyogriasztó; B-kompleksz vitamin, amitől pont annyira büdös szeretnék lenni, hogy ne csípjenek a maláriás szúnyogok; valamint kiszáradás elleni sókeverék; és persze gondolom egy csomó minden más, amiről nem tudhatok.

Címkék: személyes indulás előtt

A bejegyzés trackback címe:

https://habub.blog.hu/api/trackback/id/tr4681398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása